Energioptimering

Energioptimering i Aarhus, Randers og omegn

En økonomisk og klimavenlig løsning med energioptimering

Undrer det dig, at din varmeregning er så høj? Det hører vores elektrikere ofte. Det er blandt andet derfor, at vi tilbyder energioptimering i Aarhus, Randers og omegn.
Vi energioptimerer alt indenfor belysning, varmepumper og diverse apparater.

Vores elektrikere besøger dit hjem eller arbejdsplads og gennemgår dine nuværende installationer, hvorefter vi giver et uforpligtende tilbud på den løsning, som opfylder dine ønsker og behov. Få en bedre energiudnyttelse i din bolig allerede i dag.

Skal du have foretaget nye el-installationer, klarer vi også det. Læs mere om vores el instalation og service her.

Effektiv energioptimering til private og erhverv

Inden vi påbegynder energioptimeringen udfører vi samtlige screeninger samt målinger, og så snart vi er færdige med optimeringen, udfører vi en eftermåling. Dette gør vi for at sikre, at energioptimeringen er udført korrekt, så vi kan beregne tilbagebetalingstiden. Vi tilbyder energioptimering til private og erhverv til konkurrencedygtige priser. Vi er underlagt TEKNIQs garantiordning, så vores kunder trygt kan få udført deres el-installation og service.

Få et tilbud på energioptimering af din bolig

Ønsker du at få foretaget energioptimering, eller er du blot interesseret i at høre mere omkring vores løsninger? Kontakt os ved at sende en mail til tl@kron-el.dk / mt@kron-el.dk eller ringe på 40 80 05 22 / 22 40 55 61. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig inden længe.

Send en besked Ring os op