El installation / service

El installation/service

Elektriker i Aarhus, Randers og Djursland

Kronjyllands EL-Service står klar til at assistere dig. Vi udfører alle former for el-installation i Aarhus, Randers og på Djursland til konkurrencedygtige priser. Vi kan tilbyde alt fra salg og reparation af varmepumper og hvidevarer til energioptimering og kameraovervågning / alarm. Kronjyllands EL-Service har 33 elektrikere tilknyttet virksomheden, så du kan få en hurtig service, når behovet opstår. Vi er underlagt TEKNIQs garantiordning, så vores kunder trygt kan få udført deres el-installation og service.

Professionel rådgivning

Vi har 30 års erfaring indenfor branchen og kan dermed tilbyde professionel rådgivning i forbindelse med el-installation i nybyg og ældre husstande. Det er vigtigt, at du vælger en kvalitetsorienteret elektriker for at sikre, at installationerne passer til dine behov, og at boligen er tilstrækkelig energioptimeret. Vi udfører service for private, erhverv samt boligforeninger, og vi tilbyder døgnservice.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Ønsker du hjælp til en el-installation, eller har du spørgsmål? Du er mere end velkommen til at kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular. Du kan også sende en mail til tl@kron-el.dk / mt@kron-el.dk eller ringe på telefon 40 80 05 22 / 22 40 55 61.

Send en besked Ring os op