Salg og reparation af varmepumper i Randers nær Aarhus og Djursland

Varmepumper i Randers nær Aarhus og Djursland

Totalløsninger indenfor varmepumper

Overvejer du at få installeret en ny varmepumpe? Kronjyllands EL-Service tilbyder salg og reparation af varmepumper i Aarhus, Randers, Djursland og omegn. Benytter du en professionel elektriker, er du sikret at dine varmepumper bliver installeret på rette vis første gang, så du undgår irritation og tidsspilde i fremtiden. Vi tilbyder totalløsninger indenfor varmepumper til private og erhverv.

Hos Kronjylland EL-Service har du mulighed for at tilkøbe en årlig serviceaftale på din varmepumpe – også selvom den ikke er købt hos os.

Vi sender altid kompetente fagmænd til vores opgaver, se vores medarbejderkartotek her.

Fordele ved varmepumper

Hvorfor er det en god idé at få installeret en varmepumpe? Der er mange gode grunde til at varmepumper er blevet mere og mere eftertragtet gennem årenes løb. En varmepumpe, som er korrekt installeret, er blandt andet gavnlig for allergikere, kræver minimal vedligeholdelse og skåner ikke mindst miljøet sammenlignet med en el-, olie- eller gasinstallation. Det er også en økonomisk fordel at anvende varmepumper frem for førnævnte installationer, da du kan opnå en væsentlig energibesparelse.

Uforpligtende tilbud på salg og reparation af varmepumper i Randers, Djursland, Aarhus og omegn

Er du interesseret i at høre mere om vores salg og service af varmepumper? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Du kan ringe på telefon 40 80 05 22 / 22 40 55 61, sende en mail til tl@kron-el.dk / mt@kron-el.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Send en besked Ring os op